Top 10 urari si mesaje amuzante de Paste

vineri, 17 aprilie 2009
Cele mai amuzante 10 urari si mesaje de Pasti 2009

10. Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!

9. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…HRISTOS A INVIAT!

8. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

7. Un iepuras cu botic alb…A venit la voi in prag…Sa va aduca un ou rosu…Care sa va umple cosul…Ciocniti?.. HRISTOS A INVIAT!

6. Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !

5. Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

4. Iepurasul a tinut sa iti dea un cadou prin acest mesaj . Un ou rosu , o felie de cozonac .. si cam atat ca e criza financiara.

3. Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul…sa-ti aduca … ajutorul lui!

2. Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari. Paste Fericit!

1. Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Credeti ca un alt mesaj sau urare de Paste merita sa se afle in acest top? Va rog sa lasati un comentariu ...

Poze cu oua incondeiate de Paste



via imagini de Paste

Oua incondeiate de Paste [video]

joi, 16 aprilie 2009
Sunteti curiosi sa vedeti cum se incondeiaza un ou? Urmariti filmuletul de mai jos...


Filme sfinte de urmarit de Pasti

Va prezint o lista cu cateva filme care merita vazute in ziua de Paste:

-The Passion of the Christ (2004), in regia lui Mel Gibson
-Iisus din Nazareth (1977) in regia lui Franco Zeffirelli
-Jesus Christ Superstar (1973) in regia lui Norman Jewison
-The Last Temptation of Christ (1988 ) in regia lui Martin Scorsese

Vizionare placuta!

Recomand un blog interesant de Paste...

miercuri, 15 aprilie 2009
Bine scris, si cu articole originale.

sfintele-pasti.blogspot.com

Urare de Paste haioasa

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Felicitare de Craciun frumoasa



Paste fericit!

Imagini frumoase de Pasti cu iepurasi si oua incondeiate

joi, 9 aprilie 2009
Se apropie Pastele. Am gasit cateva imagini dragute de Pasti cu iepurasi si oua incondeiate :)
Paste fericit!





Retete noi de Paste 2009

Cateva retete culinare pentru Pastele din 2009

Berbec cu fasole boabe este potrivit pentru o masa de Paste

Berbec cu fasole boabe este un deliciu de mancare picanta, potrivit su pentru o masa de Paste. Acest berbec cu fasole boabe este deosebit de delicios in aceasta combinatie pe placul oricarui gurmand. Berbec cu fasole boabe este un preparat savuros pe care il putem pregati si in alte ocazii.

Ingrediente: 1 kg carne de berbec, 300 g fasole alba, 100 g slanina afumata, 5 catei de usturoi, 3 linguri untdelemn, 2 foi de dafin, 2 linguri bulion, sare si piper dupa gust

Curcan la cuptor

Este un fel de mancare de sarbatoare, pentru ca nu este usor sa mananci singur ditai curcanul. Si atunci prepari acest curcan la cuptor, dupa diverse retete, si il imparti in zilelele de sarbatoare cu cei dragi. Putem prepara curcan la cuptor cu ingrediente simple sau putem face diverse umpluturi care sa-l faca mai fraged si sa evidentieze gustul picant si fraged al carnii de curcan.

Tot articolul via banel