Mesaje si urari de Mos Nicoale 2012 - top 20 de urari de Mos Niculai

vineri, 16 noiembrie 2012
Mesaje si urari de Mos Nicoale 2012 - top 20 de urari de Mos Niculai

  1. Sa traiti, sa infloriti si papucii sa fie lustruiti. Sper ca ati gasit azi in papuci tot ceea ce va doreati. Sa fiti la fel de cuminti si la anul ca sa aiba motiv Mos Nicolae sa se intoarca. 

  2. Ho, ho, ho - ati fost cuminti dragii mosului? Ati curazat cizmulitzele frumos, le-ati parfumat (ca sa nu lesine mosul) si le-ati pus la usa? :) Ia sa spuneti acum - cine a fost cuminte si a primit cadouri si cine nu? :) 

  3. Daca vei continua sa fii suparat, Mos Nicolae nu-ti va aduce nimic... Sufletul tau bun deshide-l in fata prietenilor si traieste cateva momente de fericire si multumire... 

  4. Uita-te in ghetute... ai sa gasesti un gand bun de la mine... Te sarut! 

  5. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!


  6. Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

  7. Şi pentru că ai fost fată cuminte moşul o să-ţi aducă un bărbat atent, drăguţ, aşa cum îţi doreşti şi meriţi cu toată dragostea!

  8. Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales multă dragoste!

  9. Dacă ai fost cuminte acest an nu îţi voi aduce o nuieluşă, îţi voi aduce un bici de piele. Te iubesc mai mult ca anul trecut!

  10. Moş Nicolae să îţi umple cizmuliţele doar cu bucurii, noroc şi succese!