Urari de Paste 2009

sâmbătă, 24 ianuarie 2009
1. Si de va fi sa vina Isus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

2. Sfintele Sarbatori de Paste sa-ti aduca armonie, caldura sufleteasca si implinire! Bucura-te alaturi de cei dragi!

3. Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. PASTE FERICIT !

4. … si de va fi sa vina Isus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

5. Cei doi iepurasi mascote, sa va aduca buna dispozitie cu care sa va desfatati în dragalasenii si gingasii, tot anul pana la urmatorul Paste

6. Cand Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi muritorii vroia ca oameni sa traiasca in pace,sa ierte si sa iubeaca.Fie ca sarbatorile de Paste sa te ajute sa fi mai bun,mai intelegator si mai iubitor. HRISTOS A INVIAT!!!

7. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi!

8. Nasterea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei , mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT !!!

9. Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
PASTE FERICIT!

10. Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire.

[Daca stii/ai compus vreun mesaj, urare, dedicatie de Paste si crezi ca merita pubicat aici nu ezita sa il scrii intr-un comentariu.]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu