Statusuri, mesaje si urari de 8 martie

luni, 2 martie 2009
  • Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…cu mult mai frumoasa decat precedentele!!!!
  • Pentru ca florile infloresc / In fiecare primavara, / Pentru ca suntem tineri / Si iubim prietenia / In numele ei si a tot ce-i frumos, / Eu iti doresc fericirea!
  • La multi ani, mamica mea,
    Sa fi fericita si sa te iubesca
    toata lumea cum o face puiul tau.
  • Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!
  • Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!
Daca ai compus un status mai special de 8 martie, te rugam sa il impartasesti cu noi. Lasa un comentariu.

3 comentarii:

Unknown spunea...

nu exista primavara mai calda si mai curata ca sufletul tau,nu exista soare care sa straluceasca mai puternic ca zambetul tau,nu exista flori care sa aiba un parfum mai seducator ca parfumul tau si nu exista cuvinte cu care as putea sa iti declar toata dragostea pe care ti-o port.te iubesc maicuta mea.

Unknown spunea...

primavara cea mai curata a aparut o data cu nasterea ta,prima floare a primaverii esti tu,isr prima raza de soare a zilei e chipul tau,un 8 martie plin de dragoste si entuziasm ca in toti anii,iti urez maicuta mea

adi spunea...

foarte frumoase amalia

Trimiteți un comentariu