Retete noi de Paste 2009

joi, 9 aprilie 2009
Cateva retete culinare pentru Pastele din 2009

Berbec cu fasole boabe este potrivit pentru o masa de Paste

Berbec cu fasole boabe este un deliciu de mancare picanta, potrivit su pentru o masa de Paste. Acest berbec cu fasole boabe este deosebit de delicios in aceasta combinatie pe placul oricarui gurmand. Berbec cu fasole boabe este un preparat savuros pe care il putem pregati si in alte ocazii.

Ingrediente: 1 kg carne de berbec, 300 g fasole alba, 100 g slanina afumata, 5 catei de usturoi, 3 linguri untdelemn, 2 foi de dafin, 2 linguri bulion, sare si piper dupa gust

Curcan la cuptor

Este un fel de mancare de sarbatoare, pentru ca nu este usor sa mananci singur ditai curcanul. Si atunci prepari acest curcan la cuptor, dupa diverse retete, si il imparti in zilelele de sarbatoare cu cei dragi. Putem prepara curcan la cuptor cu ingrediente simple sau putem face diverse umpluturi care sa-l faca mai fraged si sa evidentieze gustul picant si fraged al carnii de curcan.

Tot articolul via banel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu